Blogs van Petra 

 En ineens zijn we door het eerste half jaar heen geslopen. Wat gaat de tijd toch snel.

Heerlijk genieten van de vakantie. Wij gaan ook ergens half september naar een prachtig plaatsje namelijk Fiesta Concreta Garden. Ja kan wel zeggen het balkon maar dat is wel heel gewoon. Mss een paar dagen weg , het ligt eraan. Hoe het dan gaat in NL en andere regels.

De praktijk is gewoon open hoor.

We hebben wel leuke toekomstige plannen maar daarover in een later stadia meer over. Maar leuk is het wel.

Verder zijn Bert en ik inmiddels weer aan het werk, ook wij hebben ieder een positieve test uitslag gehad. Pffff wat een ellende zeg, nu zijn we gelukkig in de opknapfase terecht gekomen. Wat we doen is goede rust tijden inplannen ( powernappies ) en de nodige vitamine en kruiden thee drinken. Dat scheelt enorm moet ik zeggen. Ik weet niet in welke degradatie wij het hebben gehad. Fijn was het niet maar we hebben onze geur en smaak nog, dus dat is wel erg fijn.

 

Inmiddels heb ik het huis goed gereinigd, niet alleen met een soppie maar ook spiritueel. Heerlijk met een bloemenspuit met diverse essentiële olies o.a. tea tree, citroen en copaiba en Floridawater. Je hebt eigenlijk twee soorten: Florida Water met alcohol en de goedkopere versie gemaakt als eau de cologne. Je kunt het verschil zien aan het etiket. De gangbare, goedkope versie heet namelijk Florida Water en het officiële water heeft de naam Agua de Florida.

De meeste ingewijde sjamanen gebruiken het liefst Florida Water met het Spaanse etiket, omdat deze een hogere trilling zou hebben, maar ook met de eenvoudige variant wordt gewerkt. Het Florida water alcohol percentage zou zelfs 75% zijn. Het mysterieuze en magische water heeft een frisse citrus-, sinaasappel-, en lavendelgeur en staat bekend om haar sterk reinigende eigenschappen.

Inmiddels ben ik nieuwe flyers aan het ontwerpen voor meer naamsbekendheid. Ook is er een actie aan verbonden als je een eerste afspraak maakt krijg je 10 % korting op je eerste behandeling. Deze gaat ook mee op je spaarkaart. Na 10 behandelingen krijg je een aan de voorafgaande behandelingen de 11e gratis. Of je betaald het verschil bij voor een bv sauna treatment. Bv je krijgt de 11e behandeling van 50 € gratis en je wilt een Q & Me time behandeling van 90 min, dan kost je da 45€ i.p.v. 95€.

Beste lezers, houd altijd je gezondheid opeen zo  hoog mogelijk niveau, zorg voor jezelf, houd van je zelf.

 

Een fijne vakantie gewenst vol met mooie magische nieuwe herinneringen, groet van ons, Bert & Petra

 

Nieuw is de knop opmerkingen toevoegen, even kijken of het werkt...