Blogs van Petra 

Toen wij dit appartement kochten namen we de sauna over, Heerlijk leek ons dat om zo nu en dan in de sauna te duiken. We gaan regelmatig de sauna in, genieten dan ook van zo’n dag van alle sauna’s en zen-momenten. Echter in onze eigen sauna zijn we amper geweest, onze duidelijke voorkeur gaat uit naar een “natte” sauna. Heerlijk met dat stoom en het belevingsgevoel daarvan.

 

Er werden in de afgelopen jaren geen behandelingen geboekt met deze prachtige keramische infra rood sauna.  Ik had met Bert afgesproken als er tot de zomer geen boekingen zijn dan haal ik de sauna uit de praktijk en zet um te koop.

Dat heb ik heb een paar weken geleden gedaan. Met een beetje tegen zin eigenlijk, de sauna binnen een uur uit elkaar gehaald en een wandmeubeltje er in gezet.

 

Wauw wat een ruimte zeg!!!

 

Wie weet in de toekomst in onze nog onbekende nieuwe woning komt daar mijn droomtuin uit…. Met jacuzzi, natte sauna en douche in de relax tuin. Daar kan je alleen of samen een heerlijk dagdeel boeken, met een snack, heerlijk a vrij drankje en een massage.