Blogs van Petra 

Roparun

Wat heb ik genoten van mijn deelname in het Team Punt-Neleman 101. Ik mocht mee gaan als masseur van dit geweldige evenement. Op het laatste ben ik toegevoegd, ze kwamen 1 masseur tekort.  Samen met Jessica, een geweldige co masseur, we hebben zo heel wat benen, kuiten en ruggen mogen behandelen.

 

Wat een geweldig team, we hebben veel geld opgehaald voor de Roparun. Precieze bedrag krijgen we nog te horen omdat er nog steeds wat donaties binnen komen.

 

4 Dagen zijn we als team onderweg geweest, er komt heel veel bij kijken voor dat de karavaan onderweg is. Dit keer werd het in Nederland gehouden vanwege alle C19 regels die gelden in de 4 landen waar we normaliter door heen reizen.

 

Ik dacht iedere dag aan Sjaak en Peter hoe zij dit enorme evenement zouden vinden. Het ontroerde mij iedere dag weer, dat een simpele weddenschap zoiets groots voort heeft gebracht. Ik vroeg mij af , maken jullie dit mee jongens, hoe vinden jullie gezinnen dat jullie nalatenschap tot zo'n intens en prachtig evenement is uitgegroeid.

 

Doel van de Roparun is Validation. Ik leef voor validation en eigenwaarde, eigen regie, een menswaardig bestaan. Ik maak schreiende situaties mee in mijn werk. Hoe mooi is deze Roparun dan voor mensen met kanker om daar zo n weekend als deze te kunnen en mogen doen.

 

Motto van de RopaRun is:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

 

Ik ben ongelofelijk trots op iedereen die deze Roparun mogelijk hebben gemaakt. En zeker in nagedachtenis van Sjaak en Peter hoop ik nog jaren mee te mogen en kunnen met ons geweldige team Punt-Neleman 101.

 

Enne als je sponsors kent, jijzelf of jouw bedrijf of je werkgever , die ons financieel willen ondersteunen? Laat mij het weten, dan zorg ik dat je in contact komt met onze teamcaptain, zij regelt dan de zaken met je verder af.

Help ons helpen in 2023 met de palliatieve zorg voor met mensen kanker.